Nyheder

Mød Lars Kristian - vores nye mand i Oslo

Skrevet af Marie Høybye.

Fra 1. februar er Tabellae repræsenteret i Oslo med en ny mand. Lars Kristian Hansen bliver vores nye specialist indenfor dokumenter, og kommer med bred erfaring fra begge sider af bordet.

Bred erfaring med AX og Lasernet
Lars har lang erfaring med AX og kender processerne i ERP-systemer. Han har også erfaring fra forskellige roller, bl.a. har han været support og IT medarbejder hos Elkonor AS, konsulent hos Columbus og IT Manager hos Plandent AS. I sidstnævnte selskab var han Lasernet-ansvarlig for Norge, Sverige og Finland og kender derfor layout, konfiguration, design og ikke mindst hvordan individuelle og landespecifikke krav, fx i Finland, bedst muligt imødekommes. Lars havde et ønske om at arbejde endnu mere med Lasernet, og derfor faldt valget på Tabellae.

Bindeled
Lars sætter pris på langsigtede samarbejder med kunderne. Fra sine forskellige roller er han vant til at se det brede perspektiv og fungere som bindeleddet, der laver løsninger, der også kan realiseres i praksis.

Serviceorienteret tilgang
Lars motiveres af at finde gode løsninger, især hvis der forud har været et problem, der har været vanskeligt at løse. Han forklarer: "Jeg har været både på kunde- og leverandørsiden, men med det samme mål; at give gode "kundeoplevelser", enten til interne medarbejdere eller eksterne kunder og partnere. Jeg kan lide udfordringen ved at binde forretning og teknologi sammen (som fx Lasernet) og bidrage til at skabe gode løsninger og oplevelser for de involverede parter. I Tabellae ser jeg frem til at få partnere og kunder til at føle, at de har foretaget en god investering, der hurtigt betaler sig hjem".

I sin fritid nyder Lars at være sammen med sin familie. Uanset om det er alpint skiløb med sin 9-årige datter, ude på landevejen med sin motorcykel eller ved sommerhuset på Son syd for Oslo. Han er også aktiv i bestyrelsesarbejde.

Lars Kristian Hansen ser frem til at supportere norske kunder og partnere og kan kontaktes på +47 90570460 eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Tabellae  • Denmark • Sweden • Norway • United States • www.tabellae.com