Nyheder

Ny marketing chef hos Tabellae

Skrevet af Lennart Garbarsch.

MarieMarie Høybye starter hos Tabellae A/S pr. 1/10-2017 i en nyoprettet stilling som marketingchef. Ansættelsen vil styrke Tabellae ´s kommunikation mod både de eksisterende markeder, såvel som de nye geografiske markeder, som Tabellae indtræder på.

Marie får således både det strategiske og operationelle ansvar for, at understøtte Tabellae´s vækststrategi, der i de seneste år har medført en kraftig udbredelse af virksomhedens implementeringer af Output Management til specielt Microsoft Dynamics.

Marie Høybye har bred erfaring fra både bureau, små og store virksomheder, og som medstifter af flere virksomheder. Gennem de sidste 8 år har hun drevet Lej En Marketingchef og været arbejdende partner i Effekt Salg & Marketing ApS, hvor hun har hjulpet en lang række mindre og mellemstore virksomheder med at øge samspillet mellem salg og marketing og omsætte strategiske mål til aktiviteter, materialer og budskaber, der øger salget og udvikler forretningen.
 
Du kan læse mere om Marie på LinkedIn : https://www.linkedin.com/in/mariehoybye/
Marie vil efter den 1/10-2017 kunne træffes på telefon nummer: 43245959, mobil: 20407788 samt på email: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

 Tabellae

 

 

 

 

 

 

Tabellae  • Denmark • Sweden • Norway • United States • www.tabellae.com